
Chianti kruiden – Gebruik
Deze artisanale kruidenmix laat u toe de smaken van Chianti en Toscane te proeven en te beleven.
Het gebruik van deze unieke kruidenmix heeft een aantal culinaire voordelen.;
- De structuur van de kruidenmix zorgt ervoor dat de kruiden licht roken wanneer ze verhit worden. Zo krijgt u een heel aparte smaakbeleving.
- Deze kruidenmix is zoutloos, zodat u zout naar believen kan toevoegen.
- De kruidenmix is maximaal culinair toepasbaar, enkele voorbeelden: Pastasauzen, ragout, afkruiden van vlees, vis en gevogelte, …
Ingrediënten
Oregano, Lavas, Basilicum, Salie, Tijm, Rozemarijn
Bewaring & houdbaarheid – TIPS
- Droog, koel en donker bewaren.
- Telkens schudden voor gebruik, zodat de verschillende ingrediënten zich goed vermengen en de aroma’s maximaal naar boven komen.
- Ten minste houdbaar tot 6 maanden na besteldatum.
Allergenen
- Geen
Voedingswaardetabel

Recepten
Je kan verschillende recepten terug vinden op mijn site (<= Klik).
Dagelijks kan je ook tips & trics terug vinden op mijn instagram pagina. Je kan deze volgen door onderaan te scannen of te klikken.
